FUTBOL
Esports 01/04/2013

El porter del San Lorenzo de Almagro, detingut a l'estadi acusat d'encobriment en un cas d'assassinat

Pablo Migliore és amic d'aficionats radicals del Boca Juniors, club rival del San Lorenzo

T.p.
1 min

BarcelonaEl porter del Sant Lorenzo de Almagro argentí, Pablo Migliore, ha estat detingut aquest diumenge per suposat encobriment d'un homicidi. La policia ha entrat a l'estadi Nuevo Gasometro després de la derrota del San Lorenzo amb el Newell's per 0-1 i ha detingut el porter amb una ordre judicial.

Migliore és acusat d'encobrir Maximiliano Mazzaro, integrant de la 'barra brava' del Boca Juniors. Mazzaro s'amaga de la policia des del gener d'aquest any i és un dels acusats en el cas de la mort d'Ernesto Cirino, un home de 53 anys assassinat al carrer durant una baralla, un cas on els acusats són membres radicals de l'afició del Boca Juniors. Migliore juga al San Lorenzo, però és un declarat aficionat del Boca i ja va provocar un escàndol quan va anar a veure un partit del Boca amb la 'barra brava' del Boca, coneguda com 'La 12'. El Boca Juniors i el San Lorenzo són clubs històricament rivals.

El germà del porter formaria part d'aquest grup i va rebre un tret de bala abans d'un partit al camp del Lanús el març del 2012. Dins aquest grup radical hi ha una lluita oberta per aconseguir el poder, i els germans Migliore formarien part de la facció liderada per Mauro Martin, un altre dels acusats en la mort de Cirino.

El San Lorenzo de Almagro, club que s'ha fet famós aquesta setmana, ja que el Papa de Roma és aficionat del club, ha fet un comunicat on informa que "el Club Atlètic San Lorenzo de Almagro fa saber que en la data, per disposició del jutge d'instrucció Manuel de Campos, el jugador Pablo Alejandro Migliore ha estat detingut en el marc d'una investigació que porta el citat jutge, arran d'una presumpta comissió del delicte d'encobriment".

stats