Jocs Olímpics
Esports 18/03/2013

Miguel Cardenal: "El pressupost [de Madrid 2020] suposa un esforç molt petit, una quantitat gairebé insignificant"

El president del Consell Superior d'Esports diu que l'organització dels Jocs Olímpics "són una oportunitat des del punt de vista econòmic"

Efe
1 min
Miguel Cardenal

MadridEl president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, ha assegurat que el pressupost perquè Madrid organitzi els Jocs el 2020 "suposa un esforç molt petit".

"La intervenció del president del Govern ha estat prou expressiva sobre aquest punt. Si concorrem és perquè estem convençuts que des del punt de vista econòmic és una oportunitat", ha dit Cardenal durant la conferència de premsa que ha tancat la primera jornada de la visita de la Comissió d'Avaluació del COI.

El president del CSD ha considerat que la jornada ha transcorregut segons esperava la candidatura, de manera "intensa", amb "oportunitat d'explicar moltes coses interessants" sobre el projecte i va insistir en l'aspecte econòmic d'aquest.

"Les xifres hi són, no només les que avalen la desaparició d'algunes incerteses sobre l'economia espanyola i europea, l'evolució del dèficit espanyol. El pressupost suposa un esforç molt petit, una quantitat de diners gairebé diria que insignificant dins de l'esforç que ja s'ha realitzat i els beneficis són també coneguts i avalats amb estudis conscienciosos", ha afegit.

Preguntat també per l'efecte que pot tenir sobre Madrid 2020 la immediata tramitació a Cortes de la nova llei antidopatge, Cardenal va assenyalar que "sembla que a una ciutat candidata se li ha d'exigir que la legislació del seu país estigui en plena concordança amb la legislació antidopatge ".

"Aquesta és la característica del projecte de llei i d'acord amb el calendari raonable per a la seva tramitació la llei estaria aprovada i en vigor abans de la designació de la ciutat seu, el 7 de setembre a Buenos Aires. Aquest període de sessions va a veure com aquesta llei és aprovada i entra en vigor ", va apuntar.

stats