SERIE A
Esports 27/01/2012

L'exjugador argentí del Barça Maxi López jugarà cedit al Milan

El Milan s'ha reforçat amb el davanter argentí Maxi López, fins ara jugador del Catània sicilià, una operació amb la qual es tanca la pàgina del possible fitxatge de Carlos Tévez

Ara
2 min
L'argentí Maxi Lopez

BarcelonaSegons ha informat el Catània en un comunicat, Maxi López marxarà el Milan en termes d'una cessió temporal, amb dret a compra, després que el club "rossonero", com explica el diari esportiu "La Gazzetta dello Sport", hagi dipositat aquest divendres a la seu de la Lliga de futbol italiana el contracte. "Estic content, vist tot el que ha passat. Al final ha arribat el premi de poder entrar en aquest gran equip", va comentar avui al canal de televisió del Milà el jugador argentí, que espera poder tornar a l'afició "milanista" l'afecte que li han demostrat aquests dies.

El fitxatge de Maxi López arriba després que el representant del jugador, Andrea D'Amico, mantingués una última reunió avui mateix a la seu del club italià després de la que ell i el mateix davanter van tenir hores abans amb el conseller delegat del Milan, Adriano Galliani.

Exjugador del River Plate argentí, del Barça i el Mallorca, el FC Moscou rus i del Gremio brasiler, Maxi López va arribar en 2010 al Catània, on va jugar durant uns mesos el 2011 sota les ordres del seu compatriota Diego Pablo Simeone. Poc després de conèixer-se el fitxatge de Maxi López, Galliani va explicar als mitjans italians que amb aquesta operació dóna per acabat, almenys en aquest mercat d'hivern, el seu intent de treure a Tévez del Manchester City, club amb el qual ha estat negociant fins aquesta mateixa tarda.

"Estàvem molt a prop d'un acord ia les 18.30 hores estava convençut de poder tancar l'acord de Tévez. Estàvem molt a prop, però vaig donar la meva paraula d'honor al Catània i Maxi", va dir Galliani al canal de televisió del Milà.

Maxi, format al River Plate, va arribar al Barça el 2004 per uns 6,2 milions d'euros debutant amb un gol al Chelsea. La"gallina", com era conegut per la seva forma de celebrar els gols, no va triomfar i el Milan serà el seu cinquè club des de llavors.

stats