BÀSQUET
Esports 27/08/2013

Albert Miralles torna a Badalona per jugar amb el Fiatc Joventut

Miralles es va formar al club badaloní i torna després de 12 anys al bàsquet professional

Ara
1 min
Albert Miralles, nou jugador de la Penya

BadalonaEl Fiatc Joventut ha arribat a un acord per a les dues properes temporades amb el que va ser jugador de la Penya, Albert Miralles. Es tracta d’un pivot de 2,07 m amb una àmplia experiència en equips d’Espanya, Itàlia i Alemanya. Va néixer a Barcelona el 14 de maig de 1982.

Miralles va arribar a l’equip infantil del Joventut el gener de 1996, i després va passar pel cadet i pel júnior. En la temporada 1999-2000 va jugar a l’equip d’EBA del Joventut, alternant actuacions amb el primer equip de la Penya.

La temporada 2000-2001 va començar jugant amb el Joventut a la Lliga ACB, però va acabar la lliga cedit a l’equip de LEB, Drac Inca. La temporada 2001-2002 la va jugar a la lliga LEB amb C. Ourense Baloncesto. Posteriorment va jugar a la Virtus de Bolonya, el Rimini, el Roseto i finalment va entrar al 'draft' de la NBA. Els Raptors van cedir els seus drets als Miami Heat, on no va debutar. Després va tornar a Itàlia (Cantú), i va jugar també al Pamesa València, Lagun Aro i finalment, l'Alba Berlín.

Trias marxarà del club

stats