COPA DEL REI
Esports 24/01/2012

10 anys després del Figueres, el Mirandés es converteix el segon equip de Segona B a les semifinals

Un equip de Segona B jugarà les semifinals de Copa 10 anya després de la gesta d'aquell Figueres que va eliminar el Barça

Toni Padilla
1 min
La semifinal de Copa Figueres-Deportivo del 2002

BarcelonaLa victòria del Mirandés converteix aquest equip en el segon de Segona B que arriba a les semifinals de la Copa del Rei, 10 anys després de la gesta de l'Unió Esportiva Figueres. El 2002 l'equip català es convertia en el primer equip de la Segona B de futbol a passar a unes semifinals de la Copa del Rei. Ho aconseguia després d'eliminar el Còrdova i, d'aquesta manera, arribava a les portes de la final sense haver perdut ni un sol partit en l'edició del 2001/2002 d'aquesta competició. A les semifinals, el Deportivo va ser el botxí del Figueres guanyant 0-1 a Vilatenim i empatant 1-1 a Riazor. A la final el Depor guanyaria al camp del Madrid la famosa final del "Centenariazo".

El 1931, el Deportivo Logroño va jugar les semifinals de Copa jugant a la tercera categoria del futbol estatal, que llavors no s'anomenava Segona B. El Figueres i el Mirandés doncs, són els dos únics equips de Segona B en superar els quarts de final, eliminatòria on havien arribat altres clubs d'aquesta categoria com el Mallorca B, el Numància, el Granada i la Gramenet.

Per arribar a les semifinals, el Figueres va derrotar el Terol (8-0), el Barça (1-0), l'Osasuna als penals, el Novelda i el Còrdova. El Mirandés de la seva part, ha eliminat el Vila-real, el Racing de Santander i l'Espanyol.

stats