ESQUI DE MUNTANYA
Esports 24/03/2013

Mireia Miró i Laetitia Roux guanyen la Pierra menta

La Pierra Menta, una de les mítiques curses de l'esquí de muntanya, es celebra durant quatre dies a Arêches-Beaufort (França)

Ara
1 min
Mireia Miró i Laetitia Roux, durant la Pierra menta

BarcelonaMireia Miró i Laetitia Roux han guanyat amb autoritat la Pierra Menta, una de les mítiques curses de l'esquí de muntanya celebrada durant els passats quatre dies a Arêches-Beaufort (França). Després de la cursa, Mireia Miró declarava "Poder guanyar les quatre etapes ha estat molt especial i ens ha permès gaudir molt de la cursa, tant del recorregut com de l'ambient. Tot i ser una cursa dura no he tingut la sensació que m'hagi costat molt, segurament pel fet que amb Leti ens entenem molt bé i sabem tirar la una de l'altra en moments complicats. Hem portat un ritme intens durant tota la carrera que ens ha permès controlar i gaudint al màxim ".

L'atleta catalana Mireia Miró és la flamant guanyadora de la Pierra Menta amb la seva companya d'equip, la francesa Laetitia Roux. La cursa s'ha disputat durant quatre jornades en què el duo Miró-Roux han anat sempre al capdavant. Aquesta victòria, a més, els assegura continuar al capdavant del circuit Gran Course.

stats