SEGONA DIVISIÓ Crònica
Esports 19/02/2011

Montilivi fa cas d'Agné i gira full de la polèmica

Narcís Presas
2 min
Raül Agné va demanar que tothom se centrés en el futbol ahir, i ho va aconseguir.

El nom de Raül Agné anava en boca de tothom durant els prolegòmens del partit, però un cop la pilota va començar a rodar tot el protagonisme va recaure en els jugadors. L'afició va fer cas als desitjos del tècnic de no allargar més la polèmica per la seva plantada a la sala de premsa del camp de l'Osca quan se li va qüestionar que respongués preguntes en català i amb prou feines es va poder veure una pancarta de suport al de Mequinensa a la graderia de Montilivi. "Estem amb tu, Agné", deia l'única tela que feia referència a la polèmica que ha omplert els fòrums d'internet durant tota la setmana.

Suport a Agné? Tot i més, no en va l'entrenador va ser l'artífex de l'ascens a Segona A després de gairebé mig segle i ara està dirigint l'equip que ha tornat a omplir Montilivi. Gràcies a ell el futbol està de moda a Girona i la ratxa de l'equip els últims partits ha portat l'optimisme a una afició que no hi està avesada. El van aplaudir quan va sortir al camp, tot i que l'ovació va quedar diluïda per la megafonia de l'estadi, que en aquell moment estava cantant l'alineació de l'equip. En tot cas, els aficionats de Montilivi van venir al camp a veure futbol, van deixar de banda els temes extraesportius i van preferir concentrar els seus esforços a animar l'equip. Era justament el que volia el tècnic, que en finalitzar el partit va qualificar d'excel·lent l'actitud del públic i es va mostrar "encantat" amb el tarannà gironí de la graderia. Agné no volia tornar a ser protagonista d'un afer del qual mai hauria volgut que se'n fes tant de ressò.

Durant tot el partit, el tècnic del Girona es va mostrar serè i tranquil, tot i que a l'inici no va poder evitar ser el focus d'atenció de totes les càmeres. Res a veure amb el seu homòleg de l'Alcorcón, Juan Antonio Anquela, que va estar hiperactiu mentre el seu equip va tenir opcions. Agné va ser el protagonista involuntari fins al minut 1. A partir de llavors va cedir gustosament el protagonisme als seus jugadors, que comencen a fer somiar l'afició del Girona.

Definitivament, ahir es va constatar a Montilivi que els tuits han guanyat la partida a les pancartes, i la intensa setmana a les xarxes socials, amb trending topic inclòs, no es va veure reflectida a Montilivi. Per què cal repetir en un tros de cartró o roba el que ja has escrit durant la setmana en 140 caràcters al Twitter, deurien pensar els aficionats blanc-i-vermells.

En tot cas, Agné va liquidar dijous amb la roda de premsa la polèmica de la setmana i ahir a Montilivi, excepte l'horari del partit, un divendres a les 9 del vespre, tot va tornar a la normalitat. Era la voluntat del tècnic, i va ser la resposta de l'afició. Tant per a Agné com per als aficionats el més important ahir eren els tres punts. I ja són al sarró. Ara toca somiar, que és de franc.

stats