Esports 16/05/2011

Mor l'atleta kenià Samuel Wanjiru després de saltar del balcó de casa seva

L'incident ha tingut lloc a la vora de la 1 de la matinada. Fonts policials asseguren que poc abans s'havia discutit amb la seva dona, amb qui tenia problemes

Efe
1 min
Samuel Wanjiru, en una marató, el 2007

NairobiL'atleta kenià Samuel Wanjiru, campió olímpic de marató en els Jocs Olímpics de Pequín del 2008, ha mort aquesta matinada després de saltar des de la balconada de l'últim pis de la seva casa, segons va informar la policia. Wanjiru, de 24 anys, ha mort al voltant de la una de la matinada a la localitat de Nyahururu, en el centre de Kenya, a conseqüència de les ferides que va patir en caure.

El cap de policia de la zona, Jasper Ombati, ha dit que, poc abans de saltar des de la terrassa de la seva casa, Wanjiru s'havia discutit amb la seva dona i que s'ha obert una investigació per determinar els detalls del cas. Ombati ha declarat que Wanjiru va arribar a la seva casa amb una amiga cap a les onze de la nit, després d'una reunió social, i poc després va tornar la seva dona, amb la qual va mantenir una discussió, abans que l'atleta saltés des de la terrassa.

L'esportista havia tingut recentment problemes amb la justícia i amb la seva dona, que va arribar a denunciar-lo per amenaces, encara que posteriorment va retirar els càrrecs. Després de conèixer-se la seva defunció nombroses persones es van concentrar en els voltants de l'hospital de Nyahururu on va ser dut el seu cadàver.

stats