ESPANYOL

Gerard Moreno: "L'Espanyol és casa meva, em veig molts anys aquí"

Marc Navarro, baixa a l'entrenament de l'Espanyol

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimarts al migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb l'absència destacada de Marc Navarro. El lateral badaloní pateix un esquinç al turmell esquerre i és dubte per al partit de divendres contra el Llevant. Javi López i Víctor Sánchez tampoc han treballat amb el grup i continuen amb els processos de recuperació de les respectives lesions.

Gerard Moreno: "Això és casa meva"

Després de l'entrenament ha parlat en roda de premsa el davanter Gerard Moreno, que ha afirmat, sobre el seu futur, que "estic tranquil i, a més, sé que les dues parts estem contents. Quan es tanqui, ja s'anunciarà. Em veig molts anys aquí perquè hi soc feliç i perquè és casa meva. La meva intenció és seguir aquí el màxim de temps possible. Reitero que les dues parts estem contentes, i això em transmet tranquil·litat i confiança”. Moreno està renegociant el seu contracte.

Del partit d'aquest divendres avisa que es trobaran un rival "que està molt ben treballat i que acumula molta gent per dins. Nosaltres hi anem amb l'objectiu d'aconseguir els tres punts i mantenir les bones sensacions de les últimes setmanes, a més de seguir millorant durant l'any”.