HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 15/02/2015

El Moritz Vendrell suma la cinquena victòria consecutiva a casa contra el MIS Ibèrica Mataró (3-1)

En el partit que tancava la 21a jornada de l'OK Lliga un gol de Jordi Ferrer als últims minuts sentencia un partit intens, mentre que el Cerceda supera l'Alcoi per la mínima i Andreu Tomàs salva un punt pel Lleida en el seu retorn a les pistes

Jordi Graell
El Moritz Vendrell ha derrotat el Mataró

BarcelonaEl Moritz Vendrell ha superat el MIS Ibèrica Mataró per 3-1 en el partit que tancava la 21a jornada de l'OK Lliga. Després d'un primer temps on només Eloi Mitjans ha vist porteria pels locals després que Marc Povedano pels visitants i Sergi Miras pels locals erressin un penal cadascú, al segon temps els gols s'han tornat a fer esperar fins al tram final, on Lluís Ferrer i Jordi Ferrer -aquest a dos minuts pel final- han contrarrestat la diana de Povedano de falta directa pels de Joan Carles Vadillo. Un triomf històric pels de Pere Varias, ja que suposa la cinquena victòria consecutiva a casa, un fet inèdit des que el Vendrell disputa l'OK Lliga.

També aquest diumenge el Hockey Global Cerceda s'ha desfet de l'Enrile PAS Alcoi per 5-4 gràcies a un 'hat trick' de Martín Payero, mentre que l'ICG Software Lleida -en contrast amb altres ocasions- ha salvat un punt a última hora gràcies a una diana d'Andreu Tomàs, que reapareixia després de la seva lesió al colze fa un mes quan els pronòstics inicials parlaven d'una baixa d'entre dos i tres mesos.