Mou, Lukaku i Arteta, protagonistes d'una batussa als vestidors d'Old Trafford després del derbi

Fins a vint persones s'hi haurien vist implicades, a cops d'ampolla i escopinades

El derbi d'Old Trafford va acabar amb una batussa important als vestidors, on diverses persones es van enfrontar, enmig d'un intercanvi de retrets, a cops d'ampolla i escopinades. Mourinho, Lukaku i Arteta són alguns dels protagonistes destacats d'un incident on es van veure implicades una vintena de persones i que va acabar amb la intervenció policial, segons informen diversos mitjans anglesos.

El periodista Lu Martín informava després del partit que hi havia hagut una baralla als vestidors. Posteriorment, a la SER donaven més detalls dels fets. Segons aquestes fonts, tot hauria començat uns minuts després del partit, mentre els jugadors del City celebraven la victòria per 1-2 en el derbi de Manchester.

Mourinho, que es dirigia a la sala de premsa, hauria considerat que els jugadors visitants celebraven amb massa eufòria el triomf i va fer-los un comentari en portuguès que el 'citizen' Ederson va entendre. A partir d'aquí va començar un intercanvi de retrets que va acabar amb escopinades. Enmig de la batussa expliquen que Lukaku (Manchester United) va llançar una ampolla d'aigua que va impactar al cap d'Arteta. L'assistent de Guardiola al City va acabar amb un trau al cap.

Els cossos policials que eren a l'estadi van intervenir per posar pau en una baralla que, finalment, van aconseguir calmar. Cap dels entrenadors, ni Pep Guardiola ni José Mourinho, van esmentar l'incident a la sala de premsa.