EUROCOPA
Esports 08/06/2012

Mourinho arriba a l'Eurocopa: "La meva obligació és fer costat als meus jugadors"

José Mourinho ha reconegut que es tracta "d'un deure" estar amb els seus futbolistes "en un moment tan especial per a ells" com és l'Eurocopa, i per això presenciarà en directe el primer partit del torneig d'Alemanya, Portugal i Espanya.

Efe
1 min

Varsòvia"Penso que es tracta d'un deure per a mi el fet d'estar al costat dels meus futbolistes en un moment tan especial per a ells. Els desitjo molta sort a tots en un gran torneig que valoro de manera singular, no ja només pel seu significat esportiu i competitiu, sinó de manera especial per la transcendència sociocultural que adquireix en cada un dels països representats pels seus equips", ha comentat.

"Sóc portuguès i estaré amb la meva selecció, però també donaré suport sempre als meus jugadors", va dir Mourinho, que dissabte presenciarà el partit entre Alemanya i Portugal, i diumenge la trobada entre Espanya i Itàlia. El tècnic portuguès només es perdrà l'arrencada dilluns de França, combinat on juga el madridista Karim Benzema, ja que aquest dia viatjarà fins a Singapur per motius professionals.

stats