REIAL MADRID
Esports 29/09/2012

Mourinho: "La meva relació amb Florentino, tant professional com personal, és molt bona"

Mourinho ha afirmat que Sergio Ramos és un dels millors defenses del món però ha insinuat que no està bé de forma

Ara
1 min

MadridJosé Mourinho ha dit la seva avui sobre la informació de diferents mitjans que afirmen que el president Florentino Pérez va dir als socis compromissaris del Madrid que "Mourinho va trigar a entendre el que és el Reial Madrid". El tècnic portuguès ha afirmat que gaudeix "d'una gran relació amb el president, tant professional com personal. Però, per una qüestió de principis, un entrenador no pot comentar el que parla amb el seu president".

Sobre Sergio Ramos, Mourinho ha dit que "quan Ramos està al màxim m'aporta tot el que ha d'aportar un defensa: seguretat defensiva, qualitat en la sortida de pilota, força a pilota parada, lideratge... És un dels millors... quan està al màxim".

Mourinho també s'ha referit al possible deteriorament de les relacions entre Zidane i la plantilla. "Fa dos mesos que s'ha acomiadat de les seves funcions al primer equip. Ens va dir que buscava el lloc on ser més feliç en la seva feina, i vol ser entrenador. Fa el curs a França. No sé com és que aquesta història us arriba tan tard", ha recriminat als periodistes.

Finalment, sobre el Barça i la Lliga, el portuguès ha dit: "Jo vaig dir que no ens podem permetre donar més regals, no que no es puguin perdre més punts. Si l'adversari està molt bé, si tenim mala sort, si el nostre davanter falla cinc gols, si el porter falla... es poden perdre partits. Si el Madrid troba la seva línia de qualitat de joc, mental, té condicions per encadenar una sèrie de moltes victòries seguides. Segur que passarà. Ja tindrem possibilitats de retallar punts. La meva preocupació és recuperar el nivell de joc".

stats