REIAL MADRID

El Reial Madrid ja busca substitut per a José Mourinho de cara a la propera temporada

Lippi, Löw, Toril i Ancelotti, diversos noms que podrien ocupar el lloc del tècnic portuguès

El Reial Madrid ha començat la recerca del tècnic que ocuparà el lloc de José Mourinho quan aquest marxi, segons diverses informacions. Mourinho sembla destinat a marxar del club blanc aquesta temporada, i segons ha confirmat aquest diari, l'entorn de Florentino Pérez i el mateix president ja mediten sobre què cal fer després. 

Pel diari 'El País', el nom més ben situat seria el de Marcello Lippi, tècnic campió del món el 2006 que ara mateix treballa a la lliga xinesa, al Guangzhou Evergade. Segons el 'Marca', en canvi, Pérez pensa en el tècnic de la selecció alemanya, Joachim Löw. El problema de Löw és que difícilment deixarà la seva actual feina abans del Mundial del 2014.

Segons el 'Marca', es busca un tècnic amb experiència, amb capacitat per tractar amb jugadors famosos i que no tingui por de la pressió. A més, es triaria un home que no busques la confrontació amb la premsa. L'altre nom que medita la directiva madridista és Carlo Ancelotti, ara mateix, al PSG.

Segons fonts consultades per aquest diari, Pérez creu que una bona opció seria el tècnic del filial, Toril, malgrat que li fa por que no estigui llest per fer el salt del filial al primer equip.