PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/12/2012

Mourinho va dir a Florentino després de la derrota a Sevilla que "hauria enviar-nos a prendre pel cul"

Segons el periodista José Antonio Luque, el tècnic portuguès va dirigir-se d'aquesta manera al president davant dels jugadors

Ara
1 min

BarcelonaLuque ha explicat la conversa que suposadament van mantenir l'entrenador del Reial Madrid, Jose Mourinho, i el president del club blanc, Florentino Pérez després de la derrota del seu equip davant el Sevilla. "Després dels partits, Florentino té el costum de baixar al vestidor i parlar amb Mourinho i els jugadors. És una cosa habitual guanyi o perdi l'equip. Però hi ha un d'aquests diàlegs que és curiós, va ser després de la derrota al Sánchez Pizjuán. Pel que sembla, Florentino Pérez va intentar animar els seus futbolistes, i la resposta de l'entrenador portuguès va ser la següent: "President, a prendre cul!", i el dirigent va contestar: "Com?". "President, a prendre pel cul, ens hauria d'enviar pel que hem fet. A mi, el primer", ha afegir Mourinho.

Segons diferents mitjans, Florentino Pérez ja busca un nou tècnic, ja que dóna per fet que Mourinho marxarà del Madrid aquesta temporada.

stats