Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

José Mourinho planifica el retorn a Anglaterra i viatja a Londres per comprar una casa

El tècnic del Reial Madrid va volar dimarts a Londres per buscar un habitatge amb la seva dona, segons informa el diari 'As'

El portuguès va estar buscant casa tot el dimarts amb la seva dona, Matilda, i cap a les cinc de la tarda va anar a l'aeroport de Heathrow per tornar cap a l'Estat. Segons el periodista Duncan Castles, la intenció de Mourinho no és dur a terme una operació immobiliària, ja que a Londres ja disposa d'un apartament que va adquirir després d'haver estat acomiadat del Chelsea, sinó buscar un habitatge en el qual pugui viure amb tota seva família quan torni a Anglaterra per entrenar.

La informació indica que "hi ha hagut contactes" de l'entorn de Mourinho "amb un representant que parlava en nom de Daniel Levy, president del Tottenham". A més, l'entrenador té una bona relació amb el propietari del Chelsea, Roman Abramovitx, que podria estar buscant un substitut per al portuguès Villas-Boas.

El dominical anglès 'The Sunday Times' afirmava a finals de gener que Mourinho abandonaria al juny el Reial Madrid, "cansat" de la manera de treballar del club blanc.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT