PRIMERA DIVISIÓ
Esports 16/12/2012

Mourinho, al periodista Anton Meana: "Jo sóc un entrenador 'top' i tu un periodista de merda"

El periodista asturià de Ràdio Marca ha explicat la seva trobada amb el tècnic portuguès en un article al diari 'Marca'

Ara
2 min
José Mourinho durant la roda de premsa d'ahir. Poc després va esbroncar un periodista de Radio Marca.

BarcelonaAnton Meana ha explicat la reunió que va mantenir ahir amb Mourinho, el seu ajudant Silvino Louro i diversos membres del departament de Comunicació del Reial Madrid després de la roda de premsa prèvia al partit d'avui amb l'Espanyol. Meana va ser cridat a una sala on se li van recriminar les preguntes incòmodes que fa i alguna informació crítica amb Louro i Mourinho.

Segons escriu Meana, Mourinho li va dir: "En el món del futbol jo i la meva gent som tècnics 'top', i en el món del periodisme tu ets una merda". El membre del departament de Comunicació Juan Camilo Andrade va ser qui va convocar Meana a la sala on esperaven Louro, Mourinho, Luis Campos i els treballadors Carlos Carbajosa i Fernando Porrero. Mourinho no va voler donar la mà al periodista.

Mourinho va demanar a Meana que fes pública la font que tenia per haver informat que alguns jugadors del primer equip creuen que Louro actua com a espia de Mourinho per explicar què diuen els futbolistes. "A mi m'han dit que ets un fill de puta i una mala persona, i jo no m'ho crec, penso una cosa diferent", va ser la primera frase de Mou, ja que inicialment parlava Louro. "Ets antimadridista, antimourinhista, i les teves preguntes sempre són negatives", va afegir. Segons Meana, Mourinho li va recordar els seus èxits, que va potenciar Petr Cech al Chelsa, i es va servir del marc d'una porta per marcar la seva altura professional. "Al Madrid et seguiré respectant, però quan marxi seràs una persona més del carrer i llavors ja veuré què passa", va afegir.

Segons Meana, ell es va disculpar per haver fet servir la paraula "espia", però va defensar la seva informació. Es va donar la mà amb Louro i Mourinho, i aquests van marxar.

stats