REIAL MADRID
Esports 13/10/2011

Portugal podria demanar a Mourinho que entreni la selecció per ser a l'Eurocopa

Alguns mitjans de comunicació portuguesos apunten a la possibilitat de que la Federació Portuguesa de futbol demani al tècnic del Madrid que es faci càrrec de la selecció durant els partits de play-off per ser a l'Eurocopa.

Ara
1 min
José Mourinho.

BarcelonaPortugal, amb Paulo Bento com a nou tècnic, ha acabat segona del seu grup i jugarà un play-off per ser a la fase final, play-off del que sabrà el rival aquest divendres i es jugarà els propers 11 i 15 de novembre. Bento ha rebut dures crítiques per part de la premsa després de perdre el partit clau al camp de Dinamarca.

La Federació portuguesa podria arribar a demanar a Mourinho que es faci càrrec de la selecció aquests dies, fet que no ha agradat massa dins del Madrid. Ja la darrera temporada Mourinho va comentar que no veuria malament entrenar a la vegada al club blanc i la selecció, fet que no va agradar gens a la directiva blanca. Ara caldrà veure si la FPF acaba demanant finalment a Mourinho que lideri la selecció uns dies.

Segons informa el diari El Mundo, serien molts jugadors de la selecció els que tindrien al cap el nom de Mourinho, qui ha manifestat diversos cops que tard o d'hora vol entrenar a una selecció. Mourinho va arribar ahir dimecres als 500 dies com a tècnic del Madrid, fita que va celebrar amb un entrenament a portes obertes.

stats