REIAL MADRID
Esports 26/11/2012

Mourinho: "Tinc una relació molt bona amb el president. Si a nivell professional tenim divergències, és la vida"

El tècnic portuguès ha parlat abans del partit de Copa contra l'Alcoià i ha deixat clar que sap que "ningú està content pels resultats a la Lliga"

Ara
2 min
El portuguès continua amb els seus enigmes

BarcelonaMourinho va demanar al camp del Betis suport a l'hora de donar la cara. Avui li han preguntat qui hauria de parlar al seu costat i el tècnic ha estat enigmàtic en afirmar que "el club ha de decidir si està content amb la línia que marca i si està content amb el que marca. Al final de temporada cal valorar si estan contents amb mi; és possible que potser el club no estigui content amb mi i vegi que hi ha coses que cal canviar o millorar. Jo sóc aquí, dono el meu màxim com sempre. Val la pena esperar i valorar al final de temporada. I som persones que tenim una molt, molt bona relació personal, encara que expliqueu històries. Jo tinc una relació molt, molt, molt, molt, molt, molt bona amb el president, amb José Ángel Sánchez, amb tota la directiva... És una relació immillorable. Si a nivell personal tenim algunes divergències, és la vida. Però el més important, i tinc el plaer de dir, que també al club del qual vaig marxar a meitat de temporada, que és el Chelsea, tinc una relació immillorable amb Abramóvitx i la gent que va treballar amb mi. A l'Inter, igual. Al final de temporada ens asseurem i valorem la situació".

Preguntat en relació amb la informació del diari 'As' sobre que no planifica la propera temporada, Mourinho ha comentat que "si ho dius tu, perfecte. No et puc dir mentider, ja que no queda bé. I no et puc dir que tens raó, ja que no seria professional".

Mourinho s'ha negat a contestar preguntes referents al partit de Lliga perdut al camp del Betis i ha admès que "no en fem prou passant l'eliminatòria de Copa amb l'Alcoià. Cal jugar millor, sabem que ningú està content amb els resultats". El Madrid va guanyar el partit d'anada per 1 a 4 a El Collao. Preguntat sobre si la Lliga ja s'ha perdut, Mourinho ha contestat al periodista que "m'hauràs de fer aquesta pregunta divendres, que parlo de nou en roda de premsa".

Segons Mourinho, no passar aquesta eliminatòria seria "una catàstrofe total. Cal donar un partit a la gent per gaudir". Mourinho ha admès que el partit servirà per veure joves de la casa com Morata, Nacho, José Rodríguez i Cheryschev.

Preguntat sobre el seu futur i la relació amb el club, Mourinho ha contestat que no pateix i que "Això no és un judici. Per això vinc jo i no Karanka. Quan la roda de premsa és assequible, ve ell". Segons Mourinho, "quan les rodes de premsa són assequibles, estic encantat que vingui el meu assistent. Quan les rodes de premsa són com voleu la premsa, vinc jo. Sempre estaré aquí quan l'equip estigui en una situació complicada o hagi perdut".

stats