PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/01/2012

Schuster i el portaveu de Mourinho es discuteixen per culpa de les tàctiques del portuguès

Bernd Schuster ha criticat la tàctica de Mourinho en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa definint aquella alineació com una "salvatjada"

Ara
1 min

BarcelonaBernd Schuster no va dubtar a criticar la tàctica de Mourinho en el partit d'anada de quarts de final de la Copa del Rei davant el Barça "Aquell dia estàvem tots d'acord que va ser una salvatjada. Una salvatjada, una barbaritat o com ho vulguis dir, sense faltar el respecte a ningú ", ha dit el tècnic alemany a Onda Cero.

"A mi m'agradaria saber en què estava pensant l'entrenador en treure a aquest equip. Un jugador que fa temps que no jugava, Pepe en el centre del camp ... va ser una mica estrany i era el moment d'eliminar el Barça, ha afegit.

Acte seguit, el portaveu de Mourinho Eladio Paramés ha contestat via twitter en afirmar que "una salvatjada és anar a Turquia i enganyar a les persones i saltar de felicitat quan t'acomiaden". Després, ha afegit que "una salvatjada és a dir que és impossible guanyar al Camp Nou. Amb això està tot dit i explica que cap equip li vulgui. Potser per això es dediqui a parlar tant de Mourinho, a veure si li fitxa algun club distret ".

Finalment, Paramés ha dit que "una salvatjada és criticar públicament un company de professió. ¿Company? Bé, si acceptem que ell és entrenador ... Hauria de ser demandat i que aquests diners es lliurés a una intitución que doni suport a deficients mentals", va assegurar Paramés que, de tota manera, va voler deixar clar que "ara no parlo com a portaveu de Mourinho. Sóc un home lliure i tinc dret a indignar-".

stats