COPA DEL REI
Esports 02/01/2012

Mourinho cita tota la seva plantilla excepte Ramos, Carvalho i Di María per enfrontar-se al Màlaga

El tècnic del Reial Madrid recupera Raúl Albiol, que es va perdre l'últim partit del 2011 contra la Ponferradina per sanció

Efe
1 min
Mourinho, durant l'entrenament de dilluns al Bernabéu. J.J. GUILLÉN / EFE

MadridJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha citat tots els jugadors de la primera plantilla per enfrontar-se al Màlaga en l'anada dels vuitens de final de Copa del Rei, tret dels lesionats Sergio Ramos, el portuguès Ricardo Carvalho i l'argentí Ángel Di María.

Dues lesions musculars han deixat fora Ramos i Di María. El defensa andalús s'ha deixat veure en l'entrenament a l'estadi Santiago Bernabéu, fent cursa contínua i mostrant una gran millora del trencament fibril·lar de grau I que va patir a Sevilla a la cuixa esquerra, i el seu retorn és imminent.

Més haurà d'esperar Ricardo Carvalho, que enllaça diverses lesions. L'última un esquinç de genoll, del qual ja està recuperat, però encara està lluny del to físic adequat per entrar en una convocatòria.

"Està ja bé però quatre mesos fora són molts mesos", ha assegurat Mourinho en roda de premsa. "Estem intentant accelerar el seu procés de recuperació. Un dia s'entrena amb nosaltres totalment i un altre no. Necessitarà una mica de temps per estar a punt".

"La meva sensació és que quan l'equip el necessiti, ell hi serà. De moment hem tingut la sort d'estar tots bé, de manera que la seva absència no és un problema", ha afegit.

Mourinho recupera Raúl Albiol, que es va perdre per sanció l'últim partit del 2011 davant la Ponferradina. I no ha citat cap jugador del planter per enfrontar-se al Màlaga. Només Tomás Mejías com a tercer porter.

La llista de convocats la formen: Iker Casillas, Adán, Mejías, Arbeloa, Pepe, Varane, Raúl Albiol, Coentrao, Marcelo, Lass, Khedira, Xabi Alonso, Sahin, Granero, Callejón, Özil, Altintop, Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema.

stats