LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/05/2013

La premsa britànica i un jugador del Chelsea donen per fet que Mourinho torna al club de Londres

Ivanovic admet que se sent impacient i 'The Guardian' ja parla de reunions amb el club

Efe
2 min
José Mourinho, durant l'entrenament

BarcelonaLa premsa britànica dóna per segur el retorn de José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, el Chelsea al final de temporada després que el portuguès declarés que vol estar "on sigui estimat". L'entrenador portuguès, de 50 anys, va parlar al final del partit de semifinals de 'Champions' en què els blancs van caure eliminats davant el Borussia Dortmund per 2-0, un resultat que no va ser suficient per compensar l'anada, 4-0.

"José Mourinho es declara llest per reprendre la seva història d'amor amb el Chelsea", titula el diari 'The Times', que destaca que les paraules del tècnic són la prova més clara que vol tornar a Stamford Bridge. El diari suggereix que el poc afecte que Mourinho troba a Madrid li farà trencar el seu contracte amb el club i marxar a la Premier, i assegura, al mateix temps, que el seu agent, Jorge Mendes, ha tancat diverses reunions per a aquesta mateixa setmana amb el París Saint-Germain per discutir el futur de l'entrenador.

'The Guardian' també esmenta el club francès, "amb el qual hi ha hagut converses", tot i que deixa més clar que "la base d'un acord" amb el Chelsea està ja "fonamentada" per un possible retorn del portuguès a final de temporada. Per a aquest diari, la situació de l'entrenador dels blancs és "insostenible" després dels seus "enfrontaments" amb diversos jugadors, i destaca l'advertència de l'entorn de l'entrenador al president del Madrid, Florentino Pérez, que si Mourinho continua una temporada més, alguns titulars "haurien de marxar".

"Mourinho s'ha sentit víctima d'una campanya mediàtica, sovint virulenta, en els últims mesos. No pot evitar preguntar-se què s'amaga darrere d'aquesta actitud en un club que manté amb els mitjans una posició sovint estratègica des de les altes esferes", indica 'The Guardian'. Pel sensacionalista 'The Sun', els comentaris abocats ahir a la nit pel portuguès "posen més d'un club de la Premier en alerta", i assenyala que, a més dels 'blues', el Manchester City podria ser un altre destí "possible" per a l'entrenador. El defensa del Chelsea Branislav Ivanovic, de fet, ha afirmat al 'Daily Mirror' que els jugadors del Chelsea "estan impacients" per la tornada de Mourinho, de qui ha dit que és "enormement respectat" pel club.

stats