FUTBOL: REIAL MADRID
Esports 23/05/2012

Mourinho renova amb el Madrid fins al 2016

José Mourinho ha ampliat el seu contracte amb el Madrid fins al 2016. Així es tanquen les especulacions sobre el futur del tècnic portuguès, que en dos anys al club blanc ha aconseguit dos títols.

Nuria García
2 min
Mourinho renova amb el Madrid fins al 2016

BARCELONA.El Reial Madrid va fer oficial ahir que l'entrenador del primer equip, José Mourinho, ha ampliat el seu contracte amb el club blanc fins a l'any 2016. Així, el tècnic portuguès es quedarà a la banqueta del Bernabéu dos anys més, ja que el seu anterior contracte finalitzava el 30 de juny del 2014. "Em sembla el repte perfecte per als meus pròxims quatre anys perquè el que és difícil t'obliga a superar-te més", va dir Moruinho en una entrevista a la web del club blanc, després de reconèixer que ara entén la seva professió d'una altra manera: "Ara la feina és diferent. Penso en un club a llarg termini". La notícia de l'ampliació de contracte del portuguès arriba després de dues temporades de contínues especulacions sobre el seu futur, en què fins i tot s'havia dit que podria estar pensant tornar a la Premier League.

El portuguès ja té clar quin és l'objectiu de la pròxima temporada: "Millorar com a equip i jugar un futbol que no sigui només per guanyar partits, sinó que sigui també per guanyar aficionats".

Dos títols en dos anys

Mourinho va arribar a l'entitat que presideix Florentino Pérez el maig del 2010 procedent de l'Inter de Milà, un equip amb qui va aconseguir el triplet. Ara, si finalment es compleix tot el contracte, Mourinho s'estarà sis anys al club blanc i es convertirà en el segon tècnic que més temporades ha entrenat el Reial Madrid, per darrere de Miguel Muñoz, que s'hi va estar 14 anys.

En els dos anys que fa que Mourinho ocupa la banqueta del club blanc, el Madrid ha guanyat una Lliga i una Copa del Rei. De fet, l'anunci de l'ampliació de contracte arriba només uns dies després que el conjunt blanc aconseguís "la Lliga més difícil jugant un futbol fantàstic", segons assegura el portuguès. Tot i això, Mourinho encara té una assignatura pendent al club blanc: arribar a la final de la Lliga de Campions i guanyar la décima . Fa dos anys els blancs van caure a les semifinals de la Champions contra el Barça i enguany el botxí ha estat el Bayern de Munic.

stats