REIAL MADRID
Esports 18/09/2011

Mourinho respon Guardiola amb ironia

David R. Jover
1 min
El tècnic blanc, durant l'entrenament previ.

Barcelona."El nostre objectiu és la permanència", va deixar caure ahir José Mourinho en roda de premsa. El to, irònic, volia respondre a les paraules de Guardiola d'a quest divendres en què va assegurar que el Barça no guanyaria res. Però la realitat és ben diferent. El Reial Madrid buscarà aquesta tarda contra el Llevant (a les vuit, Canal + i Canal + HD) el tercer triomf de la temporada a l'estadi Ciutat de València, on l'any passat només va esgarrapar un empat sense gols.

Amb el dubte de Cristiano Ronaldo, que arrossega molèsties al turmell a causa d'una entrada rebuda contra el Dinamo de Zagreb en Lliga de Campions, el Madrid buscarà tres punts més per aconseguir el seu objectiu real, que és liderar la Lliga fins al final.

El Llevant, per la seva banda, encara el partit amb la intenció de no tocar el seu estil de joc. El tècnic Juan Ignacio Martínez espera donar la sorpresa i, com a mínim, treure un punt que suposaria el tercer empat consecutiu en aquest inici de temporada. No ho tindrà fàcil, però la temporada passada tant a la Copa del Rei (2-0) com a la Lliga (0-0), el Reial Madrid no va poder vèncer a l'estadi granota.

Amb la permanència com a objectiu real i no fictici, el Llevant espera donar a la seva afició un argument més per seguir confiant en un grup de jugadors que la temporada passada va fer un petit miracle.

stats