LLIGA DE CAMPIONS
Esports 04/03/2013

Mourinho: "Si perdo no ploraré, igual que si guanyo no faré 100 m llisos per la banda d'Old Trafford celebrant-ho"

El portuguès espera un "United defensiu sense pilota i ofensiu quan la tinguin", i ha reconegut que el fet d'"arribar amb una bona ratxa de resultats ens dóna confiança i pot ser positiu"

Ara
2 min
José Mourinho

BarcelonaJosé Mourinho ha assegurat aquest dilluns en la roda de premsa prèvia al partit davant el United que "espera un Manchester molt defensiu quan el Madrid tingui la pilota, i bastant ofensiu quan ells la tinguin, i nosaltres igual". El portuguès ha explicat que preveu un partit en què hauran de "defendre molt bé, ja que tenen un gran potencial ofensiu, i després quan la tinguem nosaltres òbviament haurem d'intentar marcar".

Preguntat per si jugarà Benzema o Higuaín, Mourinho ha explicat que veu a "tots, exceptuant Casillas, preparats per jugar". A més, ha dit que ja veu "Pepe al 100%" i que no reservarà ni Ramos ni X. Alonso, malgrat que estiguin apercebuts de sanció, ja que signaria que "els treguin targeta groga i que passem a quarts de final".

El portuguès ha reconegut que el fet d'"arribar amb una bona ratxa de resultats ens dóna confiança i pot ser positiu". Tot i així, considera que si haguessin perdut els dos partits contra el Barça,"la mentalitat de cara a aquest enfrontament hagués sigut exactament la mateixa, ja que són competicions totalment diferents".

Mourinho ha alabat Sir Alex Ferguson i ha dit que si la salut l'hi permet també li agradaria entrenar amb 70 anys, ja que considera que "l'experiència és molt bona en aquesta professió".

Pel que fa al cara a cara amb el tècnic escocès, Mourinho ha dit que "he jugat moltes vegades contra ell. He guanyat, he perdut i empatat, l'última vegada amb l'Inter vam perdre. De manera que he jugat 10 o 12 vegades, en total 20 partits contra ell. A mi les estadístiques no m'importen. Demà és un d'aquells partits en què es pot produir qualsevol tipus de resultat". "Demà el partit és molt important, sembla una final, ha creat molta expectativa", ha afegit.

Mourinho, que va visitar Old Trafford fa nou anys, ha explicat: "Significa el mateix jugar aquí que la primera vegada, però que no es viu igual. Les emocions de guanyar o perdre són les mateixes, però es controlen d'una manera diferent. Si perdo no ploraré igual que si guanyo demà no faré 100 metres llisos per la banda celebrant-ho".

Finalment, el portuguès, que ha estat preguntat pel moment que viu el futbol anglès, considera "que el futbol anglès sempre serà el futbol anglès. És veritat que a nivell de selecció Espanya ha dominat últimament, però pel que fa als clubs, als quarts de final Màlaga, València i Barça van perdre, i Madrid, empatar. I si els quatre equips queden eliminats, no significarà que el futbol espanyol està acabat. Si el City va quedar eliminat va ser perquè el sorteig va ser complicat. Igual que el Chelsea. En canvi, aquest any el futbol italià, als vuitens de final, ha tret bons resultats".

stats