REIAL MADRID
Esports 18/02/2012

Mourinho: "Per a mi és una ximpleria dir que estarem a 15 punts del Barça"

Luana Valls
1 min
José Mourinho fa tocs amb la pilota durant l'entrenament a Valdebebas.

BARCELONA.José Mourinho va parlar ahir en roda de premsa i va assegurar que l'equip no es pot relaxar malgrat trobar-se "en una posició privilegiada" a la Lliga. El tècnic portuguès no va voler ni sentir a parlar sobre la possibilitat d'un passadís al Camp Nou. "Seria una ximpleria dir que estarem a 15 punts del Barça -va assegurar-. Si guanyem la Lliga amb un punt ja serà fantàstic".

Sobre l'episodi que va protagonitzar després de les semifinals de Copa, en què va esperar l'àrbitre Teixeira Vitienes al pàrquing del Camp Nou, Mourinho va comentar: "Vaig ser molt educat amb ell en funció del que havia passat abans". D'altra banda, l'entrenador del Madrid va defugir la polèmica sobre si el Bernabéu hauria d'acollir la final de la Copa al·legant que no és problema seu.

Avui el Reial Madrid s'enfronta al Racing (20 h, Canal+ i GolT), que està pendent del descens. El tècnic blanc va llançar un missatge al vestidor: res d'excés de confiança. Per aquest partit Mourinho recupera Kaká, que torna a la titularitat, però no comptarà amb Arbeloa, Altintop i Lass, que encara arrossega molèsties per una lumbàlgia. Les novetats d'aquesta jornada poden ser Khedira i Ángel di María, que podrien jugar alguns minuts.

stats