PRIMERA DIVISIÓ
Esports 16/12/2012

El Llevant guanya a Saragossa i segueix en forma jugant fora de casa (0-1)

El conjunt granota no perd fora de casa des del 30 de setembre i li torna el cop de la Copa al Saragossa

Efe
2 min
Movilla (Saragossa) i el senegalès Diop, del Llevant

SaragossaEl Llevant manté el seu estat de gràcia lluny del seu estadi després de vèncer amb molt d'ofici a un Reial Saragossa que hi ha posat voluntat però que ha estat encallat davant el bon plantejament tàctic del seu oponent.

El conjunt valencià, que no perd lluny del Ciutat de València des del 30 de setembre, s'ha pres la revenja de la derrota soferta el passat dijous a la Copa del Rei amb un partit molt seriós i amb un excel·lent treball defensiu, que li ha permès defensar el gol que ha anotat al minut 19 sense gaires problemes llevat dels moments finals. Des de l'inici s'ha vist un Llevant molt ben col·locat sobre la gespa davant un Saragossa que tenia la possessió de la pilota però que no trobava forats per apropar la pilota a la porteria del conjunt valencià.

A més, els homes de Juan Ignacio Martínez no només estaven perfectament posicionats sinó que en atac també es mostraven molt perillosos. José Javier Barkero ha avisat al minut 13 amb una rematada al pal des de fora de l'àrea i sis minuts més tard ha estat Rubén el que ha marcat el gol de la victòria.

El conjunt de Manolo Jiménez només ha tingut una oportunitat en tota la primera meitat, al minut 24, en una rematada del portuguès Helder Postiga que ha rebutjat amb encert Gustavo Munúa. L'equip aragonès movia la pilota de banda a banda però no trobava manera de connectar amb els seus homes més avançats, que estaven massa estàtics, mentre que el Llevant es trobava còmode defensant i no passava dificultats.

Fins i tot ha pogut augmentar el seu avantatge al marcador perquè en el minut 30 l'alemany Christian Lell ha rematat de cap una centrada que ha salvat amb una gran aturada el porter Roberto i tot just un minut més tard era Vicent Iborra que, amb un altre cop de cap que ha marxat fora per poc, ha ficat la por al cos a un Saragossa sense gràcia en atac.

El conjunt aragonès ha sortit més decidit després del descans i ha tingut un bona oportunitat per mitjà de Paco Montañés però poc a poc l'ofici del seu oponent, tallant el joc amb nombroses faltes i perdent temps constantment, ha fet minvar l'ímpetu local.

Montañés ha tingut a les seves botes l'empat a tres minuts del final però la seva rematada l'ha aturat Munúa en dos temps amb moltes dificultats. i a un del final els aragonesos han reclamat una mà a l'àrea visitant després d'una rematada de Postiga que hagués pogut canviar el resultat.

Fitxa tècnica:

0 - R. Saragossa: Roberto; Goni (Parets, min.46), Sapunaru, Álvaro, Abraham, Apoño, Movilla, Zuculini (Edu Oriol, min.46), Víctor (Ortí, min.74), Montañés, i Postiga.

1 - Llevant: Munúa, Chris, Navarro, Ballesteros, Juanfran, Michel (El Zhar, min.58), Diop, Iborra, Rubén (Juanlu, min.78); Barkero (Roger, min.87) i Martins.

Gols: 0-1. min.19. Rubén.

Àrbitre: Iglesias Villanueva, del Comitè Gallec. Ha expulsat per dues targetes grogues a Chris (min.92). Ha amonestat amb targeta groga els locals Sapunaru, Apoño, Postiga i Movilla i els visitants Iborra, Juanlu, Diop i Martins.

stats