Esports 28/11/2014

Tres gols de Vela enfonsen l'Elx contra la Reial Societat (3-0)

La manca d'efectivitat ha condemnant l'equip il·licità contra la Reial de David Moyes

Vela, marcant contra l'Elx

BarcelonaLa Reial Societat segueix amb la seva bona ratxa gràcies a l'exhibició del mexicà Carlos Vela, autor de tres gols contra un Elx que seguirà en zona de descens. Als tres minuts, Vela ja ha fet el primer gol, en el primer partit del tècnic escocès David Moyes a Anoeta.

Pintaven tot molt bé per a la Real fins que en el minut 7 s'ha lesionat Imanol Agirretxe, un pilar insubstituïble en l'atac, però no hi ha aprofitat un Elx amb pólvora mullada, creant ocasions sense poder fer mal als locals. En una contra abans del descans, Vela ha superat Tyton marcant el 2-0.

La segona meitat s'ha iniciat amb una gran aturada de Tyton després d'un xut de De la Bella, però poc després Vela, el protagonista de la nit, ha xutat per sota les cames del defensa Lombán, marcant el 3-0.

Reial Societat: Zubikarai; Carlos Martínez, Elustondo, Ansotegi, De la Bella; Bergara, Granero, Xabi Prieto; Canales (Rubén Pardo, min. 70), Agirretxe (Finnbogason, min. 7) i Vela (Chory Castro, min. 86).

Elx: Tyton; Damián, Lombán, Pelegrín, Cisma; Víctor Rodríguez, Mosquera (José Ángel, min. 75), Fajr (Rodrígues, min. 46), Adrián; Cristian Herrera (Coro, min. 59) i Jonathas.

Àrbitre: Velasco Carballo (Madrid). TG: Ansotegi, Canales, Rodrigues, Víctor Rodríguez, Cisma i Adrián.

Gols: 1-0, min. 2: Vela.2-0, min. 32: Vela. 3-0, min. 52: Vela.