Esports 19/06/2019

Anglaterra no té rival i l'Argentina encara somia

Les argentines aixequen un partit que perdien per 3-0 contra Escòcia

Ellen White, celebrant un gol al Mundial

BarcelonaAnglaterra va forta al Mundial de França. La selecció britànica, semifinalista del Mundial ara fa quatre anys, ha tancat la primera fase amb 9 punts de 9. Si inicialment va desfer-se de les escoceses i les argentines, en l'últim partit de la fase de grups s'ha imposat al Japó (2-0). A la mateixa hora, Escòcia ha empatat un partit que tenia guanyat contra Argentina, perquè anava 3-0 als 76 minuts. Però ha acabat empatant (3-3). Amb aquests resultats, Anglaterra i Japó s'han classificat com a primeres i segones de grup. Argentina, tercera, encara somia ser als vuitens, i les escoceses queden eliminades.

Amb la blaugrana Tony Duggan com a titular, l'Anglaterra de Gary Neville ha vist com el Japó, que necessitava guanyar per ser primera de grup, portava el pes del partit, però amb greus problemes per generar ocasions clares de perill. En canvi, sempre que Anglaterra ha atacat ho ha fet amb perill i ja abans del descans la davantera del Manchester City Ellen White ha fet el primer gol. A la segona part s'ha repetit el guió, amb Japó atacant un i altre cop, sense sort. Als 85 minuts, en un dels pocs atacs de les angleses, Ellen White ha marcat el seu segon gol del matx amb un xut ajustat al pal.

Escòcia encara somia en ser als vuitens de final

Escòcia goleja

A l'altre partit del grup, l'Argentina sabia que en cas de guanyar es classificaria, però ha vist com el joc directe d'Escòcia era més efectiu. Les britàniques anaven guanyant per 3-0 gràcies als gols de la seva gran golejadora, Kim Little, Jenny Beattie i . Beattie ha marcat en un estadi, el Parc dels Prínceps, on el seu pare havia jugat amb la selecció masculina de rugbi. Amb 3-0, Escòcia semblava que ho tenia tot controlat, però Milagros Menéndez, als 75 minuts, ha marcat el gol que ha animat les argentines, que han marcat el 3-2 amb un xut de lluny de

Argentina, tercera de grup, necessita ara que en els dos grups que encara han acabat es visqui un empat en els partits Tailàndia-Xile i Nova Zelanda-Camerun.