Holanda i Canadà ja són als vuitens de final del Mundial

Les holandeses s'han desfet del Camerun per 3-1 amb dos gols de Miedema

T.p.
Miedema obre la porta dels vuitens de final a Holanda (3-1)

BarcelonaLa selecció holandesa, campiona d’Europa, i el Canadà, ja són als vuitens de final del Mundial. Les seleccions favorites al grup E no van fallar i el proper dijous es veuran les cares per decidir qui és primer de grup.

L’equip de Sarina Wiegman va desfer-se de les cameruneses per 3-1 davant de més de 10.000 aficionats holandesos, l’afició més cridanera d’aquest Mundial fins ara. Amb la blaugrana Lieke Martens a l’equip titular, Holanda va controlar una bona part del joc, malgrat que les africanes van aguantar bé en defensa fins abans del descans, quan Vivianne Miedema va rematar una centrada de la jugadora del Lió Shanice van de Sanden. El Camerun, però, va empatar just abans del descans gràcies a Aboudi Onguene. A la segona part Holanda va trobar el gol ben de pressa gràcies a Bloodworht als 48 minuts. El Camerun, que havia perdut amb les canadenques i necessitava un punt per continuar amb vida, no va poder obrir la defensa d’una Holanda que va sentenciar en els últims minuts gràcies al segon gol de la seva golejadora, Miedema.

En el segon partit del dia el Canadà va derrotar Nova Zelanda (2-0) gràcies a un gol de la jove Jessie Fleming a l’inici de la segona part i un segon de la golejadora Nichelle Prince a les acaballes. Canadà, que arriba als vuitens de final per segon cop consecutiu, va ser molt superior a una Nova Zelanda que queda en la darrera posició del grup empatada amb el Camerun, sense punts . e