Esports 05/09/2017

Espanya es passeja a Liechtenstein i s'acosta al Mundial (0-8)

Iniesta, Piqué i Busquets, titulars en la golejada a Vaduz

Iniesta i Morata

BarcelonaAmb Piqué, Busquets i Iniesta jugant els 90 minuts, Espanya ha golejat per 0-8 a Liechtenstein, quedant a un sol pas de classificar-se pel Mundial del 2018. Deulofeu ha entrat a la segona part d’un partit decidit pels gols de Ramos, Morata (2), Isco, Silva, Iago Aspas (2) i Goppel en pòrpia porta després d'una jugada de Deulofeu. Espanya suma 22 punts, tres més que Itàlia, que ha derrotat Israel per 1-0 amb gol d’Immobile.

També en la jornada d'aquest dimarts, Turquia, amb Arda Turan titular, ha derrotat Croàcia per 1-0 igualant molt les coses al grup I. Croàcia i Islàndia sumen 16 punts, dos més que turcs i ucraïnesos. Islàndia ha derrotat per 2-0 als ucraïnesos. Al grup D, Sèrbia s’acosta al Mundial després de guanyar a Irlanda a Dublín, sumant 18 punts. Gal·les es segona de grup gràcies al seu triomf a Moldàvia (0-2), amb 14 punts, un més que els irlandesos.

A la zona asiàtica, l'Aràbia Saudita i Corea del Sud s'han classificat pel Mundial, unint-se al grup de seleccions que ja saben que seran al Mundial, llista formada per Rússia, Brasil, Mèxic, Bèlgica, Japó i l’Iran. Síria i Austràlia han de jugar un play-off per seguir amb opcions.