MUNDIAL DE CLUBS
Esports 16/11/2011

El Barça coneixerà aquest dijous al matí el quadre del Mundial de clubs

El Toyota Center de Nagoya (Japó) serà seu aquest dijous a dos quarts de nou del matí del sorteig del Mundial de Clubs. El Barça doncs, podrà saber quins són els seus dos possibles rivals als quarts de final

Toni Padilla
1 min
Fossati, l'entrenador de l'Al Saad, campió de la champions d'Àsia

BarcelonaEl Barça i el Santos, com a campions de la Lliga de Campions i de la Copa Libertadores, debuten al Mundial directament a les semifinals. Al sorteig doncs, es decideix la composició dels quarts de final.

El Barça juga la seva semifinal el dia 15 de desembre a Yokohama, i el Santos un dia abans, el 14, al Toyota Stadium de Toyota, a la província d'Aichi. Aquest mateix estadi acollirà el dia 11 els dos partits dels quarts de final, amb els blaugrana jugant contra el guanyador del segon duel.

El Mundial de clubs té un partit de fase prèvia que enfronta el campió de la Lliga de Campions d'Oceania, l'Auckland City de Nova Zelanda, amb el campió de la lliga de futbol japonesa. Lliga que encara no té campió doncs manquen tres jornades. Els tres candidats són el Kashiwa Reysol, el Gamba Osaka i el Nagoya Gramphus, separats per tres punts.

El guanyador d'aquest duel jugarà un dels dos partits dels quarts de final. Els altres tres equips que aquest dijous coneixeran el seu rival als quarts de final són l'Esperance de Tunisia, campió de la lliga de campions africana, el Monterrey mexicà, campió de la Copa de la CONCACAF, i els campions de la champions asiàtica, l'Al Saad del Qatar. Tots aquests equips debuten a la competició. Un d'aquests equips serà el rival del Barça a les semifinals.

stats