MUNDIAL DE CLUBS
Esports 16/12/2012

El porter Cassio, millor porter del Mundial de clubs per davant de David Luiz i Guerrero

El porter del Corinthians ha realitzat una actuació fantàstica contra el Chelsea i pren el relleu de Leo Messi

Efe
1 min

YokohamaLa FIFA ha donat el premi al millor jugador de la novena edició del Mundial de Clubs el porter del Corinthians, Cassio Ramos, després de la seva prodigiosa actuació a la final contra el Chelsea anglès durant la final a Yokohama. En la victòria dels paulistes, Cassio, de 25 anys, va ser providencial en anul · lar les clares ocasions del conjunt "blue", que va rematar a porta en sis oportunitats, i que va trobar en el porter un mur infranquejable.

El segon millor jugador del torneig va ser el defensor portuguès del Chelsea David Luiz, el líder natural de la defensa londinenca, que va estar en tot moment precís, ràpid i concís.

En tercer lloc va quedar el davanter peruà del "Timao", Paolo Guerrero, autor del gol de la victòria dels brasilers, sempre perillós durant tota la final i que va tancar amb dos gols el torneig. Amb la victòria d'avui, el Corinthians va aconseguir el títol de "millor equip del món" i alça el seu segon trofeu del Mundial de Clubs, després del aconseguit al Brasil l'any 2000

stats