Esports 07/03/2013

Un seguidor del Manchester va denunciar com a "delicte" l'expulsió de Nani en el partit contra el Reial Madrid

L'àrbitre va expulsar el jugador per una falta sobre el madridista Arbeloa en un partit que, finalment, va poder guanyar el Reial Madrid

Efe
1 min
Nani, just desrpés de veure la vermella per la topada amb Arbeloa

LondresUn aficionat del Manchester United va trucar al telèfon d'emergències de la policia britànica per denunciar com un "delicte" l'expulsió, dimarts a la nit, del portuguès Luís Nani a Old Trafford, va informar ahir la policia de la regió anglesa de Nottinghamshire.

L'inspector en cap Ted Antill va narrar com al voltant de les 21.20 de dimarts, la centraleta de la policia va rebre la trucada d'un aficionat de 18 anys que es queixava de la decisió de l'àrbitre turc Cuneyt Çakir en el partit entre els "diables vermells" i el Reial Madrid.

El col·legiat va expulsar Nani per una falta sobre l'espanyol Álvaro Arbeloa en el minut 56 d'un partit que el Reial Madrid va aconseguir remuntar a partir de llavors (1-2), i que va deixar els anglesos fora de la Champions League.

"Aquest és potser un exemple graciós, però demostra el tipus de trucades poc serioses amb les quals hem de bregar dia rere dia. Ens fan perdre el temps i ens impedeixen fer la nostra autèntica feina per evitar els delictes", va explicar l'inspector en cap.

Antill va assenyalar que el jove ja es va disculpar amb la policia i va demanar als ciutadans "que pensin una mica abans de despenjar el telèfon per trucar al 999".

"Potser hi ha persones en perill en aquest mateix moment que necessiten la nostra ajuda i han d'esperar perquè estem ocupats amb una persona que vol denunciar l'àrbitre d'un partit que està veient per televisió", va subratllar el responsable policial.

stats