SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/04/2012

El Nàstic no es rendeix i posa en problemes un Alcoià inofensiu (2-0)

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit els tres punts i segueix lluitant per evitar un descens a Segona que també podria patir l'Alcoià

TarragonaL'Alcoià de Luís César - que tornava a Tarragona - ha sumat una derrota que el pot sentenciar a perdre la categoria. Pobre bagatge dels visitants que no han mostrat en cap moment del partit l'esperit necessari per poder lluitar per la permanència.

L'equip de Jorge D'Alessandro no ha tardat a inaugurar el marcador després d'una jugada en la qual Orbegozo ha cedit la pilota a Morán perquè en el minut vuit col·loqués el primer avantatge local. De la seva banda, l'Alcoià, amb opcions reals de permanència, no trobava la manera de combinar per arribar amb claredat a l'àrea de Rubén Pérez. Poc futbol s'ha vist al Nou Estadi a la primera part. Sense arribades clares en cap de les porteries, el partit s'ha jugat sense centre del camp. Orbegozo, l'home més actiu del conjunt grana, era l'únic que es movia entre línies creant grans buits en atac per als seus companys. L'Alcoià no ha estat capaç d'inquietar la porteria local al llarg dels primers 45 minuts.

Ha saltat en la represa amb més caràcter l'Alcoià. Ha pressionat la sortida del Nàstic però no ha obtingut recompensa. L'equip de Jorge D'Alessandro no patia en els primers compassos per mantenir el resultat i les aproximacions en les dues àrees brillaven per la seva absència. Tosc partit al qual s'ha apuntat la pluja per entorpir una mica més, si calia, el trist espectacle futbolístic plantejat. Rodri ha posat el detall de qualitat al partit en el minut 70. Pràcticament des del centre del camp el valencià ha superat un avançat Dorronsoro per col·locar el 2 a 0 al marcador, en el que probablement serà el gol de la jornada. L'Alcoià s'ha enfonsat després del segon maçada i l'equip de D'Alessandro va dominar a plaer la recta final del partit.

Fitxa del partit:

2. Gimnàstic: Rubén Pérez; Ruiz, Mairata, Xisco Campos, Fuster; Seoane, Rodri; Longás (Eugeni, min.80), Morán, Peragón (Juan Millán, min.60); i Orbegozo (Álvaro Rey, min.48)

0. Alcoià: Dorronsoro; Morcillo, Miranda, Fran, Rojas; Miki (David Torres, min.56), Xavi Molina (Cañadas, min.73); Gat, Jiménez, Álvaro; i Lozano (Silva, min.61).

Gols: 1-0, min.8: Morán. 2-0, min.70: Rodri.

Àrbitre: Arcediano Monescillo, del comitè castellanomanxec. Ha mostrat cartolina groga Fuster (min.32) i Mairata (min.85), per part local, i a Rojas (min.6) i Xavi Molina (min.72), per part visitant.

Incidències: Partit de la trenta-sisena jornada de la Segona Divisió, disputat en el Nou Estadi de Tarragona davant 2.357 espectadors.