Esports 17/10/2013

El Girona, el Lleida i el Nàstic passen ronda a la Copa del Rei

L'Hèrcules visita aquest dijous Las Palmas i el sorteig de la següent ronda es realitzarà aquest divendres

El Nàstic ha guanyat al camp del Burgos

BarcelonaEl Girona, el Lleida i el Nàstic han aconseguit aquest dimecres classificar-se per disputar els setzens de final de la Copa del Rei de futbol. L'Hèrcules visita aquest dijous Las Palmas i el sorteig de la següent ronda es realitzarà aquest divendres.

El Girona, als penals (0-0)

Després d'acabar el partit i la pròrroga sense gols (0-0), el Girona ha superat l'Alabès a la tanda de penals (4-2). El porter Palatsí ha aturat dos llançaments i s'ha convertit en el gran protagonista.

Triomf del Nàstic al Plantio (0-1)

El Nàstic ha guanyat aquest dimecres al Plantío i s'ha classificat per a la següent ronda de la Copa del Rei. El gol de Marcos en el minut 7 de penal ha servit perquè els grana estiguin aquest pròxim divendres en el sorteig dels setzens de final de la Copa.

Els de Santi Castillejo han dominat els primers 45 minuts i han marcat ràpidament. Amb el resultat a favor, els tarragonins han agafat la regnes del partit i el control de la pilota. Tot i que els locals no renunciaven a l'atac, el bon posicionament de l'equip en defensa ha evitat una vegada i una altra que el perill del Burgos anés a més.

La segona meitat ha començat molt més oberta, amb una alternança constant dels dos equips. L'acció de perill més clara dels locals ha estat un xut de Carralero que s'ha estavellat al pal.

Incidents a Jerez i triomf del Lleida (1-3)

El Lleida també ha guanyat, en aquest cas 1-3 al Xerez, en un partit marcat pels incidents provocats per aficionats locals. Els catalans, que han fet el viatge a Jerez de la Frontera amb autocar, han vist com en el minut 80 de partit diferents objectes de vidre, com ampolles i gots, eren llançats des de fora del camp a la gespa. El partit ha estat aturat 20 minuts i finalment s'ha acabat, però els aficionats també han trencat un dels vidres de l'autocar lleidatà.

Imaz havia fet el 0-1 durant els primers minuts. El mateix Imaz ha fet el 0-2 a la segona part i després dels incidents Mata ha sentenciat amb el tercer gol. El clima viscut a Jerez ha estat de tensió, ja que el club local podria desaparèixer per manca de diners. En els darrers segons el Xerez ha fet el seu únic gol, de penal.