SEGONA DIVISIÓ
Esports 06/05/2018

El Nàstic cau a casa i segueix sense allunyar-se de la zona de descens (0-2)

Dos gols al final de la primera part han decidit el partit

TarragonaA falta de quatre jornades, el Nàstic segueix a quatre punts de la zona de descens. L'equip tarragoní ha desaprofitat una bona ocasió per acostar-se a la salvació en caure contra un Osasuna que ha decidit el partit just abans del descans.

El Nàstic ja porta quatre jornades sense guanyar, amb dos punts de 12, i ha perdut contra un club navarrès que portava cinc partits sense guanyar. L'equip visitant ha dut el pes del partit en un primer temps en què el Nàstic atacava amb verticalitat, però Rober Ibáñez ha colpejat primer després d'una jugada coral de l'Osasuna. Xisco, abans del descans, ha fet el 0-2.

A la segona part el Nàstic ha dut el pes, però sense aconseguir trobar la manera de marcar un gol per somiar a aixecar el partit. La jornada vinent el Nàstic visita el cuer, un Sevilla Atlètic ja descendit, en una gran ocasió per acostar-se a la salvació.