SEGONA DIVISIÓ
Esports 29/04/2018

El Nàstic no pot amb un Llorca que ja ha baixat a Segona B (1-0)

Una errada defensiva condemna un Nàstic que acaba amb 10 homes

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona ha desaprofitat una bona ocasió per acostar-se a la permanència, en perdre al camp del Llorca, el fins ara cuer de la categoria, per culpa d'una errada defensiva en els primers minuts de la segona part (1-0).

L'equip 'grana', sabia que gràcies als altres resultats de la jornada, un triomf era gairebé definitiu per tenir la salvació a la butxaca, però no ha aconseguit generar prou perill en un primer temps de domini estèril. El Llorca ja no s'hi jugava res doncs arribava sense opcions d'evitar el descens, però ha pogut atacar amb velocitat i ha marcat el gol del triomf, gràcies a Ojeda, als 46 minuts.

La segona part ha estat de domini d'un Nàstic sense punteria que segueix amb un coixí de quatre punts sobre la zona de descens. En el darrer minut, Álvaro Vázquez va ser expulsat amb targeta vermella directa.