FUTBOL
Esports 13/04/2019

El Nàstic s'enfonsa a Almeria (3-0)

Derrota inapel·lable dels grana, que tenen la salvació gairebé impossible a nou punts

El Nàstic ha perdut al camp de l'Almeria

BarcelonaCada jornada que passa sembla més difícil que el Nàstic salvi la categoria. Al conjunt grana només li serveix comptar els partits per victòries, però està passant tot el contrari, sobretot lluny del Nou Estadi. Aquest dissabte, a Almeria, els d'Enrique Martín han caigut derrotats de manera inapel·lable a l'Estadi dels Jocs del Mediterrani (3-0).

El Nàstic només ha semblat una mica endollat en els primers minuts, però així que l'Almeria ha agafat el pols a l'enfrontament només hi ha hagut un equip sobre el terreny de joc. Els andalusos han sentenciat el partit a la primera part, amb dos gols d'Álvaro Giménez. A la represa, Juan Carlos Real ha fet el tercer i definitiu.

D'aquesta manera, els tarragonins segueixen en zona de descens i tenen la permanència a nou punts, quan només falten vuit jornades per acabar la temporada. Conservar la categoria sembla una quimera.