Esports 28/10/2017

El Nàstic perd a Lugo i segueix flirtejant amb el descens (1-0)

Un gol d'Antonio Campillo a la primera part situa els gallecs com a líders de Segona

El Nàstic ha perdut a Lugo

BarcelonaEl Nàstic ha sumat una nova derrota a fora de casa i segueix sense poder-se allunyar de la zona de descens. El conjunt grana ha perdut al camp del Lugo (1-0) contra un rival que s'ha situat momentàniament líder de la Segona Divisió A.

El conjunt gallec n'ha tingut prou amb un gol d'Antonio Campillo a la primera meitat per sumar els tres punts. El Nàstic, tot i algunes arribades a la segona part, no ha pogut foradar la porteria del Lugo.

Els granes es queden amb 11 punts després de sumar només tres victòries i dos empats en els 11 partits disputats. Han marcat 12 gols però n'han encaixat 17.

El següent partit serà dimecres contra el Barça B (18.00 h), corresponent a l'enfrontament ajornat de l'1 d'octubre.