FUTBOL

El Nàstic 2.0 es posa en marxa al camp del Rayo Majadahonda

Els granes, amb onze altes en aquest mercat d'hivern, són cuers de Segona (18 h)

El Nàstic visita el camp del Rayo Majadahonda (18 h) en el primer partit després de tancar-se el mercat d'hivern, en què els granes han fet fins a onze fitxatges i han donat la baixa a onze jugadors. Tot per aconseguir que els tarragonins abandonin l'última posició de Segona A i aconsegueixin la permanència.

El tècnic grana, Enrique Martín, haurà de seleccionar entre les seves noves incorporacions per aportar més consistència a un equip que és a sis punts del seu rival d'aquest dissabte.

La setmana ha sigut estranya a la capital tarragonina, amb jugadors diferents en cada sessió d'entrenament, i amb la necessitat imperiosa de sumar de tres en tres per poder continuar somiant la salvació.

Bernabé Barragán tornarà a la porteria acompanyat en la defensa per una línia de cinc jugadors, en què Abraham i Pipa actuaran de carrilers, mentre que Noguera, Villanueva i Salva seran els centrals.

Al mig del camp hi jugaran Imanol i Fali, amb Barrada una mica més avançat per servir pilotes als dos puntes, que seran Luis Suárez i Sadik.

Serà una incògnita saber el rendiment dels nous jugadors, que hauran de fer una pretemporada exprés, per acoblar-se a una plantilla que necessita puntuar amb urgència per continuar aspirant a salvar la categoria.