FUTBOL
Esports 16/12/2018

El Nàstic trenca la mala ratxa guanyant a Extremadura (0-1)

Els grana es retroben amb la victòria sis partits després, tot i que segueixen cuers

Luis Suárez, celebrant el gol del Nàstic al camp de l'Extremadura

BarcelonaSis partits després, el Nàstic de Tarragona s'ha retrobat amb la victòria. L'equip grana ha derrotat l'Extremadura a domicili (0-1) amb un gol de Luis Suárez a falta de vint minuts pel final. Tot i sumar els tres punts, els tarragonins es mantenen cuers de Segona Divisió.

El jugador colombià ha entrat a la segona part, al minut 68, i amb només dos minuts a la gespa n'ha tingut prou per donar el gol de la victòria del Nàstic, caçant una pilota morta a la frontal i engaltant un xut fort al primer pal que ha sorprès el porter de l'Extremadura.

L'equip d'Enrique Martín no estava còmode i eren els locals els que mereixien la victòria, però quan s'han vist amb el gol a favor han sabut controlar el partit i frenar un Extremadura que ha tingut ocasions, tot i que no excessivament clares.