Esports 03/04/2016

El Nàstic salva un punt després d'un partit boig contra el Còrdova (4-4)

El Nàstic ha empatat a casa

TarragonaEl Nàstic ha salvat un punt contra el Còrdova després d'un partit boig entre dos aspirants a l'ascens (4-4). L'equip grana segueix al davant del seu rival, però fora de la zona d'ascens directe.

L'equip visitant ha fet el 0-1 de penal gràcies a Fidel, però els de Vicente Moreno han empatat gràcies a Aníbal. El Còrdova, però, ha fet molt mal gràcies al romanès Florin Andone, autor de tres gols. Cada gol, però, ha tingut resposta en un Nàstic que segueix ocupant la tercera posició. Cristian Lobato ha fet el 2-2 i, un minut després, Andone el 2-3.

Al minut 74, Palanca ha fet el (3-3) però Andone ha tornat el cop (3-4). Al final, però, el Nàstic ha salvat un punt gràcies a un penal comès a Aníbal i transformat per Emaná (4-4).