GIRO
Esports 15/05/2013

Ramunas Navardauskas canvia el signe del Giro d'Itàlia de Garmin-Sharp

Després de l'enfosament del seu cap de files, el defensor del títol Ryder Hesjedal, el lituà ha entrat a l'escapada del dia i s'ha endut la victòria d'etapa, sense grans canvis a la general

Albert Rabadan
1 min
Ramunas Navardauskas celebra el seu triomf en l'onzena etapa del Giro

BarcelonaLa onzena etapa del Giro d'Itàlia ha servit per donar una nova oportunitat a les escapades, que ha aprofitat a la perfecció l'equip Garmin-Sharp per refer la seva cursa amb una victòria del lituà Ramunas Navardauskas després de l'enfonsament del seu líder, Ryder Hesjedal, que va perdre fins a 20 minuts a la primera etapa d'alta muntanya.

“Alguna cosa no va bé. Quan necessito anar al màxim, el cos no em respon. És frustrant perquè em sento bé i vaig arribar aquí en una forma excel·lent”, explicava el canadenc a la sortida de l'etapa al portal Velonews.com.

L'escapada que ha sortit vencedora de l'etapa, superant dos ports de segona categoria (el segon, Vajont, era la meta), tenia fins a 20 unitats, però s'ha seleccionat sobretot al primer gran descens de la jornada. L'alemany Patrick Gretsch (Argos-Shimano) ha intentat imitar Maxim Belkov i ha marxat en solitari, però ha estat atrapat per la parella formada per Navardauskas i l'italià Daniel Oss. El lituà, maglia rosa l'any passat i vencedor d'una etapa al Tour de Romandía enguany, ha demostrat ser el més fort dels dos marxant en solitari a la pujada final.

Entre els favorits, no hi ha hagut cap gran moviment tret del moviment per segon dia consecutiu del basc Beñat Intxausti (Intxausti) que ha agafat uns segons suficients per alçar-se al 9è lloc de la classificació general.

Giro d'Itàlia, onzena etapa

1.Ramunas Navardauskas (Garmin-Sharp) 4h 23' 14”

2.Daniel Oss (BMC) a 1' 08”

3.Stefano Pirazzi (Bardiani-CSF) a 2' 59”

4.Salvatore Puccio (Sky) a 3' 07”

5.Paul Martens (Blanco) a 3' 07”

stats