BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 31/10/2011

Navarro lidera la versió discreta del Barça Regal a domicili (56-66)

David R. Jover

Ahir a Fuenlabrada el Barça va sumar la quarta victòria de la temporada en una de les pistes més complicades de la competició. Però va mostrar dues cares ben diferents. Quan els homes de Xavi Pascual juguen lluny del Palau no mostren la solidesa que els pertoca i com va passar a Múrcia i Sevilla van fer un segon temps discret. I és que el triomf dels blaugranes al Fernando Martín de Fuenlabrada es va consolidar en el primer temps, quan els catalans, amb Navarro en mode estrella (13 punts), van fer quinze minuts brillants de bàsquet, del que acostumen a mostrar en els partits de casa al Palau Blaugrana.

A mitjans del segon quart l'avantatge va ser de dinou punts, 22-41, però l'espurna de Navarro (21 punts en total) i Lorbek en el segon temps es va apagar fins als segons finals. L'inici de tercer període no va ser fàcil per culpa de l'agressivitat del conjunt madrileny, i a més el Barça va perdre l'alegria a l'atac i va concedir segones oportunitats als de Porfi Fisac no tancant el rebot defensiu, que és clau per guanyar partits.

Quan pitjor ho van passar els blaugranes va ser en els últims quatre minuts, quan el Fuenla es va situar a sis punts, 56-62, però Navarro, des del tir lliure -el Barça no en va llançar fins a l'últim minut- va tancar el partit per l'actual líder de la Lliga Endesa, que va poder viure de les rendes aconseguides en el primer quart. Aquesta versió que el Barça mostra fora de casa s'haurà de millorar si en les pròximes sortides a València, Santiago i Vitòria vol aconseguir la victòria i seguir líder de la Lliga. El pròxim partit del Barça Regal serà un derbi català contra el Fiatc Joventut, que aquest dissabte va vèncer l'Estudiantes.