Esports 01/09/2018

Benzema, líder d'un Reial Madrid on debuta Thibaut Courtois (4-1)

El francès marca dos gols en la golejada contra el Leganés

Benzema, líder d'un Madrid on debuta Courtois (4-1)

BarcelonaEl Reial Madrid va sumar el tercer triomf en tres jornades, gràcies a la seva golejada per 4-1 contra un Leganés que va enfonsar-se després del descans. El partit, en que el Madrid va oferir a l'afició els premis guanyats a la darrera gala de la UEFA, va ser el primer en que el tècnic Julen Lopetegui va deixar a la banqueta el porter Keylor Navas, qui curiosament, va oferir el premi a millor porter de la darrera edició de la Champions. El belga Thibaut Courtois va tenir poca feina, en la seva estrena.

Bale, amb una rematada on va fallar el porter Cuellar, va fer el primer gol local, però el Leganés va empatar amb un penal de Casemiro clar, transformant per Guido Carrillo.

A la segona part, Benzema va marcar el 2-1 de cap, gol que l'àrbitre va anul·lar per falta. Amb l'ajuda del VAR però, el col·legiat va decidir que el gol era legal ja que Benzema no feia falta. El mateix francès, amb un xut creuat, i Sergio Ramos de penal, van tancar la golejada blanca.