BARÇA
Esports 11/09/2013

Neymar enamora amb un gol preciós en el triomf del Brasil contra els portuguesos (3-1)

El jugador del Barça ha rebut un fort cop al rostre de Bruno Alves però ha acabat el partit sense problemes

T.p.

BarcelonaEl jugador del Barça ha jugat 88 minuts de l'amistós de la seva selecció contra Portugal a Foxborough (Estats Units). Amb Cristiano Ronaldo a la banqueta portuguesa sense jugar ni un minut, el Brasil ha ofert un bon joc.

Raul Meireles ha fet el primer gol del matx, però la reacció brasilera ha estat ràpida. El defensa del PSG Thiago Silva, de cap, ha rematat un córner de Neymar per marcar el gol de l'empat. Poc després, Bruno Alves ha aturat el jugador del Barça amb un cop al rostre. Neymar, però, no s'ha espantat i abans del descans ha fet el 2-1 després d'una preciosa jugada individual en què driblat dos defenses i el porter amb un toc elegant.

A la segona part, amb els dos equips fent canvis, Jo ha fet el 3-1 favorable a la 'canarinha'. A la segona part el domini dels brasilers ha estat encara més clar. De mica en mica, el partit ha perdut ritme, amb un joc més lent. Scolari no ha donat descans a Neymar fins al minut 88, quan ha estat substituït per Lucas. Abans, Amorim ha fet una falta dura sobre el blaugrana, quan aquest feia filigranes amb la pilota. Neymar ha rebut 7 faltes, ha fet un gol, ha donat una assistència i ha vist una targeta groga.