Esports 30/09/2017

Neymar lidera la golejada del PSG llançant les faltes i els penals (6-2)

El brasiler ha llançat un penal en comptes de Cavani, que els xutava fins ara

Neymar i Cavani (PSG)

BarcelonaEl trident del París Saint-Germain format per Neymar, Edinson Cavani i Kylian Mbappé ha destrossat el Girondins de Bordeus (6-2) en un partit que ha realçat la jerarquia de l'exjugador del Barça, encarregat de llançar les faltes i els penals en comptes del seu company uruguaià.

El brasiler, el fitxatge més car de la història del futbol, ha tirat de galons: ha executat les faltes i també ha estat l'encarregat de llançar el penal que ha suposat el quart gol del seu equip. Cavani s'ha situat en un segon pla i ha estat el primer a felicitar el seu company.

El partit ha quedat clarament sentenciat a la primera part, que ha acabat amb un resultat de 5-1 per al París Saint-Germain, que supera en tres punts el Mònaco a la classificació. Neymar, de falta, Cavani i Meunier han fet els tres primers gols. El Bordeus ha intentat reaccionar i, al minut 30, el senegalès Younousse Sankharé ha marcat el 3-1. Neymar, de penal, ha fet el 4-1, i Draxler, el 5-1. A la segona part, Mbappé s'ha afegit a la festa amb el 6-1. Maicon ha fet el 6-2 de penal a l'últim minut.