Esports 13/02/2011

"No puc parlar en català? No hay rueda de prensa"

N. García / M. Sancho
1 min
Raül Agné, entrenador del Girona.

Barcelona.L'entrenador del Girona, Raül Agné, va fer ahir una breu compareixença davant dels mitjans de comunicació després que el seu equip guanyés (0-1, gol de Jandro) al camp de l'Osca. A la sala de premsa de l'Alcoraz, els periodistes aragonesos van mostrar-se molestos perquè el tècnic va canviar al català per comentar una pregunta d'una periodista de TV3 després d'haver respost prèviament dues o tres qüestions en castellà.

El tècnic dels gironins, veient les crítiques que rebia per part d'alguns mitjans locals, que van dir-li que era una falta de respecte parlar en català, es va negar a seguir la roda de premsa. "No puc parlar en català? Pues no hay rueda de prensa", va dir Agné, que es va rebel·lar contra les crítiques per respondre en la seva llengua.

Agné va respondre als periodistes locals mostrant la seva disconformitat per no poder parlar en català i va argumentar per què canviava de llengua per dirigir-se a la periodista de Televisió de Catalunya: "Si me preguntan en castellano, repondo en castellano, y si lo hacen en catalán, yo respondo en catalán". "Si fuera inglés, ¿podría hablar en inglés?", va etzibar el tècnic dels gironins, nascut a Mequinensa, a la Franja de Ponent. Acte seguit, Agné es va aixecar i va marxar visiblement empipat de la sala de premsa de l'estadi de l'Osca.

stats