OK LLIGA
Esports 21/12/2014

El Barça d'hoquei patins goleja a la pista del Noia i és campió d'hivern de manera virtual (3-7)

El Liceo s'imposa en el derbi gallec a Cerceda per 2-5 i segueix en segona posició a tres punts dels blaugranes

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça s'ha proclamat campió d'hivern de l'OK Lliga de manera virtual després de golejar per 3-7 a la pista del Noia Freixenet, ja que el Liceo, que s'ha imposat en el derbi gallec a Cerceda per 2-5, hauria de remuntar un 'goal average' general força favorable pels blaugranes a l'última jornada de la primera volta per situar-se líders.

Els primers minuts han recordat al duel de la Continental, amb un Noia parapetat a la seva àrea i un Barça que no trobava els espais per generar perill. Tot i així, la primera gran ocasió l'han tingut els locals amb un penal que Francesc Bargalló ha enviat fora. A continuació, però, un xut des de la banda de Raúl Marín l'ha desviat Matías Pascual dins l'àrea significant el primer gol del partit.

Els homes de Ricard Muñoz s'han carregat de faltes molt ràpid i han concedit la desena falta ja al primer temps, però Aitor Egurrola ha aturat la falta directa corresponent a Eloi Albesa. Tot seguit, Marín sí que aprofitava una directa per blava a Bargalló per situar el 0-2. Francesc Gil ha reduït diferències des del punt de penal, i quan semblava que Pablo Álvarez donava l'estocada als locals amb un gol a l'últim minut del primer temps, Aleix Esteller ha respost a la següent jugada per anotar un 2-3 que ho deixava tot obert de cara a la segona part.

L'encert de Pablo Álvarez contrasta amb el desencert local a pilota aturada

El Barça ha sortit molt endollat a l'inici del segon temps i ha anotat tres gols en qüestió de vuit minuts gràcies a Reinaldo García -que poc abans havia avisat amb una bola al pal- i un doblet d'Álvarez de falta directa. Entremig Marc Gual havia desaprofitat un penal. El partit s'ha embrutat amb dues blaves per cada equip, i mentre que els blaugranes han aprofitat gairebé totes les seves opcions a pilota aturada, els locals les han errat gairebé totes, com una falta directa de Bargalló i un penal de Borja Ferrer que ha anat al pal.

Eloi Albesa ha estat l'únic pels de Ferran López que ha vist la llum mitjançant una falta directa, però ràpidament Pablo Álvarez ha reaparegut per anotar el seu pòquer particular amb una bona mitja volta dins l'àrea. Tot i que els dos equips han seguit tenint oportunitats per anotar més gols, com una falta directa que Egurrola ha aturat a Francesc Gil i una directa que Luis Gil ha aturat a Marín, el marcador ja no s'ha mogut més.